Logotyp till UF-företag


#1

Hej! Vi är två tjejer som ska driva ett UF-företag. Problemet är att vi är så brutalt otekniska och därför inte lyckas få till en någorlunda vettig logotyp. Vi ska sälja stålarmband med inspirerande tryck och kommer att ge bort vår vinst till organisationen Friends, som kämpar mot mobbning. Här är en länk till hur armbanden ungefär kommer att se ut: https://shopcdn.textalk.se/shop/30717/art17/h2553/86412553-origpic-adece7.jpg?max-width=480&max-height=480&quality=92

Vi undrar därför om någon har lite tid över till att klistra ihop en logotyp till oss? Allt är av intresse! Och om inte, finns det någon enkel hemsida där man kan designa sin logotyp enkelt och gratis? Har bara hittat hemsidor där man i slutändan måste betala för loggan… och vill ju inte sno en… Bakgrunden ska helst vara genomskinlig men en vit går också jättebra! Tack på förhand, hoppas på svar!


#2

Hej! Ok jag kan försöka fixa ihop något till er. Vad vill ni att loggan ska innehålla/föreställa? Vad heter ert UF-företag? Var ska loggan användas och hur liten/stor ska loggan kunna bli?


#3

Tack! Vi har inga specifika krav på hur loggan ska se ut eller vad den ska innehålla. Om det är möjligt att få in ett metallarmband så skulle det absolut vara ett plus, men inget krav! Loggan ska (helst) kunna användas på vår hemsida, som ett klistermärke på våra förpackningar, Facebook och så vidare. Loggan behöver inte kunna bli så stor, har inte så bra koll men max 4x4cm räcker gott och väl. Förpackningarna är ganska små också så det är säkert en storlek som passar allt. (Du har säkert bättre koll på storlekar, vi har inte så höga krav)
Vi heter Kindness UF!


#4

Här är ett förslag. Kom gärna med synpunkter om ni vill ha något ändrat etc.
Skickar med en .png fil och en .jpg filformat men vill ni ha något annat filformat så säg till :slight_smile:

https://minfil.org/g1x9F2cab7/kindnessuf.png

https://minfil.org/h4x2F0c8b6/kuf.jpg


#5

Hej John!
Logan var grym, men vi skulle gärna vilja att den sticker ut lite mer… stilren men ändå uppmärksammande, om du förstår vad jag menar.


#6

Gammal tråd, men bättre sent än aldrig. Här ett par guldringar jag gjort i Blender. Man kan lägga in en bild på ringarna som texture på en duk som man animerar så flaggan fladdrar i vinden.