AD-assistent/orginalare sökes till Linas Matkasse


#1

Linas Matkasse fortsätter att växa och förstärker nu vår marknadsavdelning med en formsäker, metodisk, noggrann och kreativ AD-assistent/originalare som brinner för kvalitativ formgivning. Som AD-assistent/originalare hos oss kommer du ha möjlighet att utveckla dina kunskaper inom formgivning, layout, kommunikation och marknadsföring samt vara en del av en expansiv och framåtblickande organisation.

Är du den vi söker?

UPPDRAGET
Uppdraget är löpande, på frilansbasis, och gäller två dagars arbete per vecka för produktion av trycksaker och kundkommunikation. Du kommer att jobba i team tillsammans med vår AD.

Vi ser att arbetet utförs på vårt kontor i Spånga, i första hand måndagar och tisdagar under våra kontorstider 8:00-17:00.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig med känsla för färg och form som har eftergymnasial utbildning inom formgivning och har arbetat några år inom detta. Du har arbetserfarenhet av att jobba med tryckproduktion och behärskar detta obehindrat. Du arbetar självständigt och i team efter uppsatta mål och deadlines och gillar att jobba i ett högt tempo. För att passa i rollen krävs också att du är en glad och social person med bra samarbetsförmåga och att du trivs i ett öppet och prestigelöst arbetsklimat. Ett krav är att du är snabb, stresstålig och har gedigna kunskaper i CS-paketet.

Låter detta som en spännande utmaning?
Ansök idag nedan med personligt brev, cv och digitala arbetsprover. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum 20/4 2017.

Välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/7004f090e66f